Če želite, poskrbimo za osnovno delovanje računalnika. Namestimo operacijski sistem(Windows in druge sisteme) in gonilnike. Pridemo tudi na dom ali v pisarno, kjer vam priklopimo računalnik in ga povežemo z internetom. Lahko vam namestimo tudi zaščito, s katero se izognete virusom in vohunskim programom, ki napadalcem omogočijo dostop v vašo spletno banko. Po potrebi vam namestimo dostop do domače ali službene e-pošte, certifikate in program za uporabo spletne banke in druge programe po želji.

Nudimo popravila programskih in strojnih napak računalniške opreme. S testiranjem in diagnostiko odkrijemo vzrok težave nato vam sporočimo, kako najlažje in najceneje odpraviti napako. Po potrebi zamenjamo strojno opremo računalnika ali odpravimo programsko napako. Mnogokrat se popravilo starega računalnika ne splača, zato ponudimo dodaten popust pri nakupu nove računalniške opreme. Podjetjem, ki so odvisna od delovanja računalniške opreme, priporočamo pogodbeno vzdrževanje.

Ob pomoči sodobne računalniške opreme, orodij in znanja naredimo kompletno dijagnostiko računalniških komponent. Če obstaja problem, Vam bomo predstavili ugotovitve in predlagali rešitve.

Servisiranje računalnikov vključuje:

  • diagnostika vseh računalniških komponent v ohišju računalnika

  • diagnostika posameznih komponent

  • zamenjava pokvarjenih komponent

  • čiščenje računalnikov

Rešujemo probleme, ki jih imate z Vašim računalnikom.

Ko kupujete novo ali rabljeno računalniško opremo ali kakšno drugo elektronsko napravo, se obrnite na nas. Svetujemo vam pri nakupu in vas s tem obvarujemo pred trgovskimi prevarami, s čimer lahko prihranite veliko denarja. Za nakup se lahko odoločite tudi pri nas, kjer vam lahko ponudimo dodaten popust.

Strojna oprema

Programska oprema

Optimizacija

Podpora na daljavo

ZAUPAJO NAM

Four_Points_Logo_neu.svg
800px-Logo_Kia_Motors