INFORMACIJSKA
VARNOST

Informacijska varnost se ukvarja z zaščito informacij, strojne opreme, programske opreme, z zaščito fizičnih in finančnih dobrin, ugleda organizacije, njenih zaposlenih in veliko drugih stvari. S pomočjo standardov, dobrih praks, varnostne politike, protokolov se bori proti nezakonitim vdorom, zlorabam, uničenjem.

Najem opreme za informacijsko varnost

Glede na velikost vašega podjetja vam bomo predlagali najem naprav, ki so vključene v našo storitev informacijske varnosti. To pomeni, da napravo najprej nastavimo tako, da deluje v vašem okolju in dovoljuje dostope po naprej dogovorjenih pravilih. Poskrbimo pa tudi za optimalno delovanje te naprave, kar vključuje tudi posodabljanje njenih nastavitev glede na stanje varnostnih groženj v svetu.

Na primer, ob zadnjih napadih kriptovirusov, smo vsem našim naročnikom spremenili nastavitve tako, da preprečujejo uporabo TOR protokola, s katerim večina kriptovirusov iz matičnega strežnika (C&C server) prenese navodila in kriptirne ključe. Torej, če je ta protokol onemogočen, so efektivno onemogočeni tudi virusi, čeprav jih dobite v vaše omrežje. Podobne optimizacije delamo sproti in ves čas.

Izbor naprav za majhna in srednja podjetja

Za okolja z do 30 uporabniki in hitrostjo interneta do 50 Mbps simetrično priporočamo storitev okrog naprave FortiGate 30E. Cena te storitve je 65€ + DDV na mesec.
Za okolja z do 50 uporabniki in hitrostjo interneta do 200 Mbps simetrično priporočamo storitev okrog FortiGate 50E naprave. Cena te storitve je 74€ + DDV na mesec, sistem pa podpira tudi več ISP ponudnikov.

Imamo večletne izkušnje pri zagotavljanju varnosti v omrežjih. Obvladujemo popolnoma nove postavitve, postavitve pri katerih so potrebna znanja o medsebojnem delovanju raznovrstne opreme (interoperabilnost), kot tudi izboljšanje obstoječih varnostnih sistemov.

Primeri dobrih praks (reference):

Bitnet.si

Analiziramo obstoječe stanje ter načrtujemo želeno. Optimiziramo poslovne procese na podlagi ključnih kazalnikov poslovanja za izboljšano delovanje organizacije in zmanjšanje stroškov poslovanja

Če imate posebne želje, nas pokličite na
051 206 449
ali pišite na
info@bitnet.si

RAČUNALNIŠKA OMREŽJA

INFORMACIJSKI SISTEMI

INFORMACIJSKA VARNOST

VZDRŽEVANJE IN SERVIS

POSLOVNA IP TELEFONIJA

IP VIDEONADZOR

SPLETNI RAZVOJ

DOMENE IN GOSTOVANJE

AVTOMATIZACIJA STORITEV

PAMETNA ELEKTRIKA

Bitnet Žiga Babnik s.p,
Rožna Dolina 22IVV,
1000 Ljubljana, Slovenija

info@bitnet.si
www.bitnet.si